Terrein

Voor het zomerseizoen hebben we nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Heliantus heeft een prachtig natuurterrein, gelegen in een stuk bos in het buitengebied van het Brabantse dorp Nistelrode. Het ligt niet ver van de bebouwde kom en is dus gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar. 
Iedereen mag een plekje zoeken aan de rand van een groot grasveld. Op een apart, kleiner veld zijn 3 camperplaatsen beschikbaar. Wij ontvangen graag campers van maximaal 8 meter, 3500 kg en geen dubbelasser. Camperaars maken gebruik van alle faciliteiten van de vereniging. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto’s.

De voorzieningen op het terrein zijn eenvoudig, maar netjes. Een toiletgebouwtje met 2 nette toiletten, een koude/warme douche, een wasbak voor persoonlijke verzorging, watertappunt en een stortplaats voor het chemisch toilet.


Tijdens de openingstijd is op het terrein van Heliantus altijd een gastpaar aanwezig. Dit gastpaar kan u alles vertellen over het verblijven op Heliantus. Ook hebben zij informatie over de omgeving van het terrein waar u prima kunt wandelen en fietsen. Een mountainbike route loopt langs de camping.

We hebben een jeu de boules baan

Tijdens de openingstijd worden er af en toe activiteiten georganiseerd door leden van Heliantus, soms gepland, soms spontaan.

Huisdieren zijn welkom, maar moeten op het terrein aangelijnd zijn en buiten het terrein uitgelaten worden. Maximaal 1 hond.